Username: extranet\Anonymous
Roles:

Cine sprijina QualityCare™?

LEO Pharma este o companie farmaceutică globală dedicată dezvoltării de medicamente şi tratamente care oferă valoare pacienţilor şi companiilor din întreaga lume.

QualityCare™ este finanţat şi dezvoltat integral de către LEO Pharma. Înfiinţată în 1908, LEO Pharma este o companie farmaceutică globală dedicată oamenilor care doresc să aibă o piele sănătoasă. Fiind o companie farmaceutică de cercetare independentă, LEO Pharma dezvoltă, produce şi comercializează medicamente farmaceutice pentru pacienţii de dermatologie şi trombotici din peste 100 de ţări din întreaga lume.

La LEO Pharma, ne-am dedicat dezvoltării de medicamente şi tratamente care oferă valoare unică pacienţilor şi companiilor din întreaga lume. Obiectivul nostru este să îmbunătăţim calitatea vieţii persoanelor cu afecţiuni ale pielii şi a celor care au nevoie de terapie intensivă.
Pentru a ajuta pacienţii să obţină rezultate de tratament mai bune şi a le satisface nevoile, noi îi ascultăm pe oamenii cu afecţiuni ale pielii. Ştim că nu este vorba doar despre boală ci despre oamenii care trăiesc cu această boală şi impactul ei asupra vieţii de zi cu zi. Credem că îngrijirea medicală înseamnă mai mult decât programări, medicamente şi tratamente.

În urma a mii de interviuri realizate, am înţeles problemele emoţionale şi psihologice ale vieţii cu o boală de piele. Pe lângă expertiza noastră medicală şi cunoştinţele ştiinţifice, am dezvoltat QualityCare™, un serviciu de asistenţă gratuită şi confidenţială menit să vă ofere informaţii, beneficii şi asistenţă personalizate pe parcursul tuturor etapelor unei boli. Obiectivul iniţiativei noastre este de a permite oamenilor să afle mai multe despre problemele lor şi să controleze boala de piele care îi afectează.

Vizitaţi www.leo-pharma.com pentru mai multe informaţii şi a descărca materiale din presă.